ZŠ a MŠ ÚSTAVNÍ, fakultní škola PedF UK ,smluvní partner BRITISH COUNCIL.
Adresa: Hlivická 1/400,
PRAHA  8, Czech Republic.









































































































































Detail článku

Stolní tenis - mladší chlapci a dívky

Sport na ZŠ
6. 11. 2007 15:07
Čtenářů: 1664
Pozdní podzim a nepříznivé počasí přemístilo sportovce z venkovních sportovišť do hal a tělocvičen. Jako první rozehráli svou soutěž stolní tenisté kategorie mladších dívek a chlapců.

V tělocvičně ZŠ Dolákova se dne 5.11.2007 uskutečnil turnaj ve výše uvedeném sportu a kategoriích. V každé kategorii startovalo 7 družstev. Hrálo se systémem každé družstvo s každým. I když se jednotlivá utkání hrála na jeden set do 21 bodů, byl to doslova maraton. Díky skvěle připravenému sportovišti a dobré organizaci p. Davida Vorla z DDM P-8 se vše v plánovaném čase zvládlo.
Mladší chlapci nastoupili ve složení Vašek Brom ze 7.A, Nicholas Gruzdz a Nguyen Ngoc Son (zvaný Sony) ze 7.B. Všichni podali výborné výkony, ale absolutorium si zaslouží Sony, který byl nejlepším hráčem turnaje. Všechny své zápasy vyhrál rozdílem třídy. Jen jeden soupeř na něho uhrál 8 bodů, ostatní v rozmezí od 3 do 6 míčků. Chlapci obsadili vynikající 2. místo, když utkání o 1. místo skončilo v rozhodujícím setu rozdílem dvou míčků v náš neprospěch.
Mladší dívky ve složení Tereza Vorlíčková a Adéla Zárybnická ze 6.B a Michala Havelková ze 7.B byly v podstatě získávat zkušenosti. I když skončily na 7. místě, několik setů vyhrály a rozhodně se mezi ostatními soupeřkami neztratily. Určitě s nimi budeme v dalších ročnících počítat.
Všem sportovům a sportovkyním blahopřejeme a děkujeme za reprezentaci školy.

Informace k článku
Nejčtenější článek kategorie Sport na ZŠ:
Přehazovaná

Hodnocení článku
Průměrné skóre: 3.0
Hlasů: 563

Kliknutím na zvolený počet hvězdiček hodnotíte článek. Dobrý článek = více hvězdiček a naopak.

1

2

3

4

5

Copyright ZŠ - Ústavní 2006 - 2015 | Provozováno na RS MAXSOFT