ZŠ a MŠ ÚSTAVNÍ, fakultní škola PedF UK ,smluvní partner BRITISH COUNCIL.
Adresa: Hlivická 1/400,
PRAHA  8, Czech Republic.









































































































































Detail článku

Halová kopaná - opět vítězství !!

Sport na ZŠ
5. 12. 2007 08:53
6. 12. 2007 13:25 Aktualizováno
Čtenářů: 1897
Fotogalerie
Další vynikající úspěch fotbalistů naší školy. Mladší i starší žáci zvítězili ve svých kategoriích!!

V uplynulém týdnu byly v ZŠ Ústavní (mladší žáci) a v ZŠ Na Šutce (starší žáci) rozehrány turnaje v halové kopané.

Mladší žáci, po postupu ze skupiny, narazili ve finálové skupině na dva z favoritů: ZŠ Palmovka a Gymnázium Ústavní. Vzájemné zápasy těchto týmu přinesly velmi pěknou kopanou a protože se tyto tři týmy (čtvrtým mužstvem ve skupine byla ZŠ Glowackého) navzájem porazily a získaly shodný počet bodů, rozhodovala o postupu tzv. minitabulka. Podle ní do semifinále postoupily ZŠ Ústavní a Gymnázium Ústavní. Naši chlapci v semifinále narazili na největšího favorita ZŠ Na Korábě. Po velmi dobrém výkonu jasně soupeře přehráli 5:1 a postoupili do finále. Ve finále byl jejich soupeřem tým ze ZŠ Mazurská. Ten byl sice oslaben o jednoho z nejlepších hráčů (vyloučen pro hrubé a nesportovní chování), ale i tak byl velmi silným soupeřem. Finálová výhra 4:1 zajistila našim chlapcům skvělé 1. místo.
Na tomto úspěchu se podíleli: Eda Dziak ze 6.A, David Brdek (úspěšný střelec), Vašek Brom (výtečný ve hře jeden na jednoho a střelec důležitých gólů), oba ze 7.A, Nicholas Gruzdz (jistota v brance), Daniel Rattay, Lukáš Šedivý a Honza Šlapák (důrazný a spolehlivý obránce), všichni ze 7.B.
Starší žáci nastupovali do turnaje jako největší favorité. Ve skupině porazili všechny své soupeře (ZŠ Dolákova, Gymnázium Ústavní a dalšího z favoritů ZŠ Palmovka) a suverénně postoupili z 1. místa do semifinále.
V semifinále je čekal silný soupeř ze ZŠ Glowackého. Po remíze 1:1 chlapci zvítězili na penalty 2:1 a ve finále narazili na nepříjemného soupeře ze ZŠ Mazurská. Žádné překvapení se však nekonalo. Naši hráči zcela jistě zvítězili 3:0 a stali se po vítězství v malé kopané i vítězi turnaje v halové kopané.
Reprezentovali nás: Luboš Hrabina (technik a střelec), Honza Kubošek a Honza Novák (užasně rychlý, důrazný a nekopromisní střelec) z 8.A, Kuba Kaplan a Michal Říčař (vynikající brankář) z 8.B, Michal Dvořák (naprosto spolehlivý v obraně), Kuba Hospodský (občas zapomínal bránit, ale jinak výtečný střelec) a Petr Lochman z 9.B.
Oběma družstvům blahopřejeme a přejeme jim další sportovní úspěchy.

Fotogalerie:

Bráníme
Brankář soupeře
Opora obrany
Mladší chlapci
Náš brankář
Před brankou soupeře
Před rohovým kopem
Se ZŠ Molákova
Soupeř rozehrává
Starší chlapci
Ubránili jsme se
Útočíme
Úvodní losování
V obraně
Informace k článku
Nejčtenější článek kategorie Sport na ZŠ:
Přehazovaná

Hodnocení článku
Průměrné skóre: 3.0
Hlasů: 602

Kliknutím na zvolený počet hvězdiček hodnotíte článek. Dobrý článek = více hvězdiček a naopak.

1

2

3

4

5

Copyright ZŠ - Ústavní 2006 - 2015 | Provozováno na RS MAXSOFT