ZŠ a MŠ ÚSTAVNÍ, fakultní škola PedF UK ,smluvní partner BRITISH COUNCIL.
Adresa: Hlivická 1/400,
PRAHA  8, Czech Republic.









































































































































Detail článku

Vánoční turnaj

Sport na ZŠ
23. 12. 2007 18:50
Čtenářů: 1950
Posledním sportovním kláním v roce 2007 byl velmi oblíbený turnaj dívek v halové kopané. Letošního turnaje se zúčastnil rekordní počet škol z Prahy 8. Naše děvčata nezklamala.

"Vánoční turnaj" v kopané dívek již tradičně zakončuje celoroční sportovní zápolení chlapců a dívek škol Prahy 8. Mezi děvčaty se těší velké oblibě a je opravdu velmi těžké sestavit nominaci, neboť ne všechny zájemkyně mohou hrát. Turnaj uspořádala dne 19.12.2007 ZŠ Na Šutce.

Letošní rekordní účast škol všechny zaskočila. Přišlo 13 týmů, což nebývá ani na fotbalových turnajích chlapců. Proto bylo nutné upravit hrací systém. Ze tří 3-členných skupin postupoval do finálové skupiny vítězný tým, z jedné 4-členné, dva týmy. Naše dívky již od počátku vzbudily respekt u svých soupeřek, když v prvním zápase zvítězily 9:0. Ve druhém zápase zvítězily 4:0 a se skóre 13:0 hladce postoupily. Podobné výsledky již žádný jiný tým nezopakoval. Ve finálové skupině děvčata bezgólově remizovala se silnými týmy ZŠ Na Šutce a ZŠ Zenklova. Po vítězstvích nad ZŠ Mazurská a ZŠ Žernosecká naše děvčata celý turnaj vyhrála. Stala se jediným neporaženým týmem a obdržela pouze jedinou branku!! O tento vynikající úspěch se zasloužily tyto hráčky: Vendula Bezchlebová (nejlepší hráčka celého turnaje, technik s přehledem a střelec, vstřelila 13 branek), Tereza Břendová (výtečná v brance) obě z 8.A, Vendula Miřatská (1 branka) a Nikola Sekáčová (2 branky) z 8.B, Meisaa Abu-Zulufová z 9.A, Lucie Babičková, Andrea Brdková, Kateřina Marešová, Nikola Pešková a Klára Prokopová (razantní a nekompromisní v obraně, 1 branka), všechny z 9.B.

Dívkám k jejich úspěchu blahopřejeme a přejem jim, aby se jim stejně výtečně dařilo i dále.

Informace k článku
Nejčtenější článek kategorie Sport na ZŠ:
Přehazovaná

Hodnocení článku
Průměrné skóre: 3.0
Hlasů: 651

Kliknutím na zvolený počet hvězdiček hodnotíte článek. Dobrý článek = více hvězdiček a naopak.

1

2

3

4

5

Copyright ZŠ - Ústavní 2006 - 2015 | Provozováno na RS MAXSOFT