ZŠ a MŠ ÚSTAVNÍ, fakultní škola PedF UK ,smluvní partner BRITISH COUNCIL.
Adresa: Hlivická 1/400,
PRAHA  8, Czech Republic.









































































































































Detail článku

HÁZENÁ mladších žáků

Sport na ZŠ
25. 4. 2008 09:32
25. 4. 2008 12:11 Aktualizováno
Čtenářů: 1592
Házená patří k tradičním sportům na naší škole. V minulých létech byly úspěšné starší kategorie, zejména dívky. Letos se k nim přiřadili i mladší reprezentanti.

Ve dnech 22.4. a 23.4.2008 se na hřišti ZŠ Molákova uskutečnily turnaje v házené kategorie mladšího žactva. V úterý, za velmi nepříznivého počasí, nastoupila ke svému turnaji děvčata. Ačkoli byly v týmu jen tři hráčky s házenkářskými zkušenostmi, podaly všechny dívky velmi dobré výkony a obsadily celkově 3. místo. Reprezentovala nás tato děvčata: Lída Jelínková, Helena Stará, Adéla Syslová, Sára Kočiščáková, Adéla Bartošová ze 7.A, Monika Růžičková, Sylva Bonczková a Míša Havelková ze 7.B.
Ve středu se uskutečnil turnaj chlapců. Ti již měli pěkné počasí a to mělo zřejmě vliv i na jejich hru. Chlapci se totiž umístili na 1. místě. Jedinými hazenkáři v týmu byli Michal Plesl ze 6.A a Michal Němec ze 6.B. Oba byli nejlepšími hráči i střelci turnaje. Na netradičním postu brankáře se skvělým výkonem blýskl Vašek Brom, jinak fotbalista, ze 7.A. Dále reprezentovali Milan Černý, Jakub Kaiser, Dominik Vrlík ze 7.A, David Černý, Honza Pícha, Tomáš Večerník ze 7.A, Nicholas Gruzdz,Nguyen Ngoe Son krátce Sony ze 7.B.
Blahopřejeme děvčatům i chlapcům k pěknému umístění, které je příslibem pro další roky.

Informace k článku
Nejčtenější článek kategorie Sport na ZŠ:
Přehazovaná

Hodnocení článku
Průměrné skóre: 2.9
Hlasů: 571

Kliknutím na zvolený počet hvězdiček hodnotíte článek. Dobrý článek = více hvězdiček a naopak.

1

2

3

4

5

Copyright ZŠ - Ústavní 2006 - 2015 | Provozováno na RS MAXSOFT