ZŠ a MŠ ÚSTAVNÍ, fakultní škola PedF UK ,smluvní partner BRITISH COUNCIL.
Adresa: Hlivická 1/400,
PRAHA  8, Czech Republic.









































































































































Detail článku

Vánoční turnaj 2008

Sport na ZŠ
18. 12. 2008 07:24
Čtenářů: 1833
Již tradičně byl sportovní rok zakončen "Vánočním turnajem" dívek v halové kopané. A již tradičně v tomto turnaji naše děvčata zvítězila.

Stalo se pravidlem, že turnaj dívek v halové kopané bývá velmi silně obsazen. Letos se turnaj uskutečnil 17.12. v ZŠ Na Šutce v Kobylisích, kde se sešlo 10 škol obvodu Prahy 8. Družstva byla rozdělena do dvou 5-ti členných skupin. Naše děvčata ve skupině porazila ZŠ Burešova 3:0, ZŠ Hovorčovická 3:1, ZŠ Petra Strozziho (ul. Molákova) 2:0 a remizovala se ZŠ Mazurská 0:0. Svou skupinu vyhrála se ziskem 7 bodů a skóre 8:1. Spolu s námi do semifinále postoupila ZŠ Burešova. Z druhé skupiny postoupili horcí favorité Gymnázium Ústavní a ZŠ Žernosecká. V prvním semifinále se naše dívky utkaly se ZŠ Žernosecká a zvítězily 2:0. Favoritky z gymnázia svou roli neunesly a nakonec, po prohraném druhém semifinále, neuspěly ani v boji o bronz a skončily čtvrté. Ve finále naše dívky čekal soupeř ze skupiny, ZŠ Burešova, kterého již jednou porazily. Žádné překvapení se nekonalo a naše dívky po vítězství 2:0 celý turnaj vyhrály se skóre 12:1. Pozoruhodné je, že všechny naše branky vstřelila suverénně nejlepší hráčka turnaje, Vendula Bezchlebová..!!!
Děvčata hrála v této sestavě: Sára Kočiščáková z 8.A, Laďka Jeřábková a Monika Růžičková z 8.B, Vendula Bezchlebová, Tereza Břendová a Silva Vašutová z 9.A, Vendula Miřatská a Nikola Sekáčová z 9.B.
Všechny dívky hrály velmi dobře. Pro žákyně 9. tříd to byl jejich poslední turnaj a proto jim zvlášť děkujeme a přejeme i v budoucnu sportovní úspěchy.

Informace k článku
Nejčtenější článek kategorie Sport na ZŠ:
Přehazovaná

Hodnocení článku
Průměrné skóre: 3.0
Hlasů: 592

Kliknutím na zvolený počet hvězdiček hodnotíte článek. Dobrý článek = více hvězdiček a naopak.

1

2

3

4

5

Copyright ZŠ - Ústavní 2006 - 2015 | Provozováno na RS MAXSOFT