ZŠ a MŠ ÚSTAVNÍ, fakultní škola PedF UK ,smluvní partner BRITISH COUNCIL.
Adresa: Hlivická 1/400,
PRAHA  8, Czech Republic.









































































































































Detail článku

Přespolní běh

Sport na ZŠ
3. 10. 2007 08:10
Čtenářů: 1493
Již tradičně byl letošní sportovní školní rok zahájen přespolním během.

Stejně jako v minulých ročnících, i letos se stal Čimický háj místem konání soutěže v přespolním běhu. Naše škola obsadila všechny čtyři kategorie. V každé kategorii startovalo 40 závodníků z osmi škol.
Mladší žákyně obsadily jako družstvo 2. místo. Z jednotlivkyň se nejlépe umístily Sára Kočiščáková na 4. místě, Kateřina Lehká na 5. místě a Adéla Syslová na 12. místě. Dále ještě startovaly Lída Jelínková a Helena Stará. Všechny dívky jsou ze 7.A.
Mladší žáci se umístili na 3. místě. Z jednotlivců doběhl Ondra Kott na 2. místě, Jaroslav Dvořák na 9. místě a David Brdek na 18. místě. Družstvo doplňovali Sváťa Fedoryk a Tomáš Večerník, který pro zranění závod nedokončil.
Starší žákyně měly letos smůlu. Na trati se zranila Tereza Břendová, které obětavě pomohla Vendula Bezchlebová a obě došly na konci startovního pole. Nejlépe doběhla Martina Bernardová z 8.B na 11. místě. Dále dobře běžely Meissa Abu Zulufová z 9.A a Kristýna Píštěková z 8.B. Jako družstvo obsadily dívky 7. místo.
Starší žáci skončili na 3. místě. Z jednotlivců doběhli Petr Lochman a Michal Dvořák, oba z 9.B na 8. resp. 9. místě, Jan Novák 8.A na 13. místě a Jakub Kaplan z 8.B na 14. místě. Družstvo doplňoval Marcel Ondruš z 9.A, který rovněž běžel velmi dobře.
Všem sportovcům děkujeme za velmi dobré výkony.

Informace k článku
Nejčtenější článek kategorie Sport na ZŠ:
Přehazovaná

Hodnocení článku
Průměrné skóre: 2.9
Hlasů: 457

Kliknutím na zvolený počet hvězdiček hodnotíte článek. Dobrý článek = více hvězdiček a naopak.

1

2

3

4

5

Copyright ZŠ - Ústavní 2006 - 2015 | Provozováno na RS MAXSOFT