ZŠ a MŠ ÚSTAVNÍ, fakultní škola PedF UK ,smluvní partner BRITISH COUNCIL.
Adresa: Hlivická 1/400,
PRAHA  8, Czech Republic.









































































































































Detail článku

Pohár rozhlasu - lehká atletika

Sport na ZŠ
13. 5. 2010 15:17
Čtenářů: 2333
Fotogalerie
Naši sportovci se již tradičně zúčastňují lehkoatletických soutěží o Pohár rozhlasu a vždy dosahují dobrých výsledků a výkonů.

Ve dnech 11. a 12.5. se v atletickém areálu ZŠ Mazurská uskutečnilo obvodní kolo Prahy 8  Poháru rozhlasu v lehké atletice. V úterý proběhla soutěž mladších a starších dívek, ve středu je vystřídaly stejné kategorie chlapců.
Mladší dívky v sestavě Andrea Koreňová, Dominika Vondřichová z 6.B, Kristýna Chromová, Denisa Miksová, Sandra Miškovičová, Štěpánka Polidarová, Katka Trsková ze 7.A a Rozálka Hanžlíková ze 7.B, obsadily celkově 6. místo. Rozálka Hanžlíková se umístila na 3. místě v hodu míčkem.
Starší dívky v sestavě Tereza Dvořáková, Tereza Hejhalová z 8.B, Lída Jelínková, Denisa Jenšíková, Sára Kočiščáková, Katka Lehká z 9.A a Monika Růžičková z 9.B, skončily na 5. místě. Katka Lehká získala 3. místo v běhu na 800m a Tereza Dvořáková obsadila 5. místo ve vrhu koulí.
Starší chlapce reprezentovali Milan Barvíř z 8.B, David Brdek, Jarda Dvořák, Patrik Pinkas, Tomáš Večerník z 9.A, Michal Hrouda, Nicholas Gruzdz, Honza Šlapák z 9.B. Chlapci skončili na 6. místě. Honza Šlapák obsadil 3. místo v běhu na 1500m, Nicholas Gruzdz 2. místo ve skoku do dálky, Jarda Dvořák 4. místo ve skoku vysokém a ve štafetě 4x60m chlapci zvítězili!
Nejlépe si vedli mladší chlapci, kteří ve složení Petr Nenadál z 6.A, Tomáš Čedík, Riccardo Ghibellini, Kuba Strádal, Honza Synek, Kryštof Zelený ze 7.A, Michael Virág, Tomáš Vrána, Vláďa Žoltak ze 7.B získali vynikající 2. místo. Tomáš Vrána se umístil na 2. místě v běhu na 1000m, Petr Nenadál na  4. místě ve stejné disciplině, Vláďa Žoltak byl na 2. místě ve skoku dalekém, Míša Virág obsadil 1. místo a Kuba Strádal 2. místo v hodu míčkem a štafeta 4x60m byla druhá.

Všem děkujeme za velmi dobrou reprezentaci !!!

Fotogalerie:

Denisa před startem
Dominika před během na 600m
Jarda po úspěšném skoku
Honza 3.místo na 1500m
Druhé místo mladších chlapců
Naši medailisté
Nástup děvčat
Nástup chlapců
Nicholas druhý v dálce
Odpočinek mezi starty
Jarda laťku překonal
Róza s úsměvem
Róza třetí v hodu míčkem
Kačka třetí na 800m
Tomáš druhý na 1000m
Úprava výšky pro Jardu
Vláďa druhý v dálce
Jardův soupeř
Jarda při odrazu
Jarda nad laťkou
Informace k článku
Nejčtenější článek kategorie Sport na ZŠ:
Přehazovaná

Hodnocení článku
Průměrné skóre: 3.2
Hlasů: 544

Kliknutím na zvolený počet hvězdiček hodnotíte článek. Dobrý článek = více hvězdiček a naopak.

1

2

3

4

5

Copyright ZŠ - Ústavní 2006 - 2015 | Provozováno na RS MAXSOFT